TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Innováció és vállalkozás az elméletben és a gyakorlatban

: Innováció és vállalkozás az elméletben és a gyakorlatban

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Nagy Menedzser Könyvek

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963822729x

tartalom:

"Könyvemben az innováció és a vállalkozás elveit és gyakorlatát szeretném bemutatni. Nem lesz szó a vállalkozók személyiségjegyeiről, lélektani jellemzőiről; annál inkább cselekedeteikről és viselkedésükről. Az olvasó esetleírásokkal is találkozik majd, ám csak egy-egy speciális kérdés, szabály figyelmeztetés magyarázataként, nem önálló sikertörténetekként. Ezért könyvünk - szándékát és módszerét illetően - jelentékenyen különbözik a témában eddig megjelent munkáktól. Egyetlen dologban hasonlít hozzájuk: hisz az innováció és a vállalkozói szellem fontosságában. Manapság a vállalkozói szellemet sokan kissé titokzatos ajándékként, sugallatként, esetleg "isteni szikraként" kezelik; ez a könyv az innovációt és a vállalkozást megszervezhető, céltudatos és rendszeres tevékenységként állítja Önök elé. Véleményünk szerint ugyanis az innováció és a vállalkozói szellem minden vezető munkájának fontos része. A könyv nem tekinthető gyakorlati kézikönyvnek: inkább a mit, mikor és miért kérdéseire keresi a választ. A gyakorlatból jól ismert kérdésekkel foglalkozik, úgymint: vállalatpolitika és döntések; lehetőség és kockázat; szerkezet és stratégia; személyzetpolitika, kompenzáció, jutalom."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!