TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Kérdezz! Felelek... 2. Gyerekekről felnőtteknek

: Kérdezz! Felelek... 2. Gyerekekről felnőtteknek

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

290 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635306105

tartalom:

"1972 óta nagyon sok kérdést kellett feltennem szülőknek, nagyszülőknek, gyerekeknek - aztán óvónőiknek, tanítóiknak, tanáraiknak - a rendelés óráiban ahhoz, hogy megpróbáljak aztán az ő kérdésükre, kérdéseikre válaszolni. Az elmúlt években - a Nők Lapja felkérésére - azzal kellett megpróbálkoznom, hogy levélben feltett kérdésekre válaszoljak. Ilyenkor nem lehet visszakérdezni, s az ember arra kényszerül, hogy a sorok között is olvasson, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján megpróbálja beleképzelni magát a levélíró helyzetébe, így keresve a lehetséges válaszokat. Ebben a kis könyvben ezeket a levélben feltett kérdéseket és a rájuk adott válaszokat találja meg az olvasó, életkorok - és többé-kevésbé témák - szerint csoportosítva. A leveleket persze sokszor össze kellett vonnom, kiemelve belőle a kérdést, hiszen akadtak öt-nyolc-tíz, sőt többoldalas élettörténet-levelek is. A neveket, címeket kihagytam, megváltoztattam (a pszichológus a hozzáfordulóknak titoktartással tartozik). A kötetben - az itt olvasható válaszokban - állandó konzultánsom, szerzőtársam volt a feleségem. Néha döbbenten álltam egy-egy kérdés előtt, semmiféle válasz nem jutott eszembe, míg meg nem tudtuk beszélni a kérdést. Hogy aztán a távolból jól ítéltük-e meg a helyzeteket, mennyire sikerült magunkat a kérdező sorsába beleélnünk, azt majd az olvasó mondja meg." (Vekerdy Tamás)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!