TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Lelki élet, lelki bajok

: Lelki élet, lelki bajok

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

351 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632408802

tartalom:

Ez a könyv elsősorban a lelki jelenségek és a lelki zavarok tárgykörébe tartozó problémákkal foglalkozik. A szerző avatott kézzel vezeti be olvasóit az érzelmek, az indulatok, a figyelem, a gondolkodás szövevényes világába. Őszinte képet ad a lélek megbetegedéseinek és gyógyításának kérdéseiről. Külön fejezet foglalkozik a megelőzés és az egészséges életmód kérdéseivel. Mondanivalóját történelmi és mai példákkal támasztja alá. Az olvasó továbbá olyan mindenkit érdeklő kérdésekkel találkozik, mint amilyen az idegesség, az álmatlanság, az érzelmi élet problémái és így tovább.
Dr. Hárdi István könyve lebilincselően ismerteti a nagyközönség számára az ideggyógyászat egyes korszerű eredményeit, és utoljára, de nem utolsósorban nagy meggyőző erővel és érdekfeszítően lebbenti fel a fátylat és oszlatja el a ködöt egyes tévedések, babonák és előítéletek elől.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!