TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Már lángolt, amikor ráfeküdtem

: Már lángolt, amikor ráfeküdtem

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

145 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"...az egyik kisvárosban riasztották a tűzoltókat, mert egy ház emeleti ablakából füst gomolygott. A csapat behatolt a házba, ahol egy férfit találtak a füstölgő ágyon. Miután kimentették, a matracot pedig eloltották, feltették neki a kézenfekvő kérdést: "Hogyan történt?" A válasz: Nem tudom, már lángolt, amikor ráfeküdtem." Így kezdődik Robert Fulghum új könyvének címadó története. A már lángolt, amikor ráfeküdtem tökéletesen ragadja meg azt az emberi dilemmát, amelyet a szerző így foglal össze: "Csöbörből vödörbe". Fulghum az emberi természet kaján boncolgatásától eljut egészen odáig, hogy rányissa szemünket a mindennapi élet csodáira. Az égő ágyaktól az autóvezetésig, egy katasztrofális esküvőtől a fára mászás öröméig, a nagyszülői lét ajándékaitól a Zen buddhista kolostor vezetőjétől származó egyszerű, de meglepő bölcsességig sok dologról esik szó. Robert Fulghum tehetsége, amellyel megtalálja az élet értelme helyett az életben rejlő értelmet, áthatja a könyv minden lapját. A már lángolt, amikor ráfeküdtem, ez a humorral és részvéttel teli mű kiegészíti Robert Fulghum emlékezetes első könyvét, a Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemest, és örömet szerez majd minden olvasójának."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!