TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Oké vagyok, oké vagy. Módszer az önismerethez

, : Oké vagyok, oké vagy. Módszer az önismerethez

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

291 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635284381

tartalom:

˝Thomas Harris ebben a könyvében világosan és gyakorlatiasan fogalmazza meg a tranzakcionális analízis üzenetét, úgy, hogy azt minden előképzettség nélkül is mindenki megértheti és használhatja saját problémái hatékony megoldására. A szokatlan cím is arra utal, hogy, az egészséges embernek tudnia kell játszmamentesen viszonyulni a másikhoz, mert igazi, kölcsönös, intim kapcsolat csak így alakulhat ki, és meg kell érteni a játszmák, a kényszerpályák világát, hogy azokon belül is el lehessen igazodni. Nekem is, neked is okénak kell lennünk, hogy egymással emberi kapcsolatunk lehetőségeit megvalósítsuk, Vagyis kóros igényeink, gátló félelmeink, manővereink nyűgétől megszabadulva találkozzunk egymással úgy, hogy Felnőtt én-állapotaink irányítanak, de szerepet kap a Gyermek érzelmi színessége és alkotókészsége, a Szülő értékrendje és szabálytudata is. Hogyan érhetjük el mindezt? ˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!