TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Pszichikum és intuíció

: Pszichikum és intuíció

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

200 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Részlet a bevezetőből: "Az elektront egyetlen kutató sem láta. Feltárásához műszerek bonyolult komplexumára, az absztrakciók nem kevésbé bonyolult rendszerére volt szükség. Lehetséges, hogy az intuíció konkrét természetének megismeréséhez a kutatások s az absztrakció éppoly bonyolult útjára kell lépnünk, mint amelyet a mikrovilág kutatói jártak végig? Csakugyan, vajon önmagunk műszerek nélküli figyelése teljesebben képes feltárni tevékenységünk mechanizmusait, mint ahogy az égre vetett pillantás szabad szemmel a makrovilág törvényeit feltárja? Lehetséges, hogy az intuíció is objektív valóság, csak éppen nagyon sajátos? De ha így van, akkor milyenek legyenek a szükséges absztrakciók? Éppen ezekről a kérdésekről lesz szó a könyvbe.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!