TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Pszichológiai értelmező szótár

: Pszichológiai értelmező szótár

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Szótár

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

289 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630519860

tartalom:

˝A több nyelvű pszichológiai értelmező szótár összeállítását a pszichológiai kutatómunka és gyakorlati alkalmazásának hazai fejlődése tette szükségessé. Egyre nagyobb azok száma, akik a külföldi szakirodalmat eredetiben kívánják olvasni. Megnövekedett a nem szakmai érdeklődők száma is, akik gyakran nehezen igazodnak el a pszichológia olykor indokolatlanul használt idegen szavai között. Ugyanakkor a magyar nyelvre fordított irodalomban nem egyszer találunk olyan fordítást, amely a mindennapi szóhasználatnak megfelelően teszi át magyar nyelvre az adott kifejezést. Ez pedig eltér a szakmai szóhasználattól. A szótár feladatául azt tűztük ki, hogy kísérletet tegyünk a fordítások szabatosságának elősegítésére, valamint a pszichológiai kutató- és gyakorlati alkalmazómunka során előforduló kifejezések közötti tájékozódás megkönnyítésére.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!