TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Sigmund Freud élete képekben és szövegekben

Sigmund Freud élete képekben és szövegekben

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Glória Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

342 p.

Méret:

30 x 20 cm

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637495932

tartalom:

"Ernst Freud halála után az általa összegyűjtött anyagot rendbe kellett tenni, és többféle szempontból is ki kellett egészíteni az özvegye, Lucie Freud segítségével. A célunk az volt, hogy valóra váltsuk azokat az ötleteket, amelyeket Ernst Freud már a hatvanas évek közepe óta dédelgetett: hogy képek meséljék el Sigmund Freud életét, és munkáinak és leveleinek részletei alkossák a kísérőszöveget. A képek kiegészítésénél bővíteni igyekeztünk a látószöget: az elsődleges cél ugyan a családi élet illusztrálása volt, ám ezt olyan dolgok összefüggéseibe próbáltuk helyezni, mint a politikai események, a kulturális hatások, Freud munkásságának aspektusai és viszonya tanítványai első nemzedékéhez. Ugyanakkor szándékosan fenntartottuk azt az elképzelést, hogy a képek elsősorban Freudra és közvetlen környezetére koncentrálódjanak, annál inkább, mivel meglehetősen visszavonultan élt, hiszen életét betegei kezelésének és a kutatásnak szentelte."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!