TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Személyiségfejlesztés felsőfokon. Felülemelkedés önmagunk és környezetünk korlátain

: Személyiségfejlesztés felsőfokon. Felülemelkedés önmagunk és környezetünk korlátain

Kiadás:

Somogyvámos, 2005

Kiadó:

Lál Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

108 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638677252

tartalom:

˝E kötet szerzője, már eddig is számos könyvvel, ismeretterjesztő filmmel és előadással ajándékozta meg a keleti kultúrák iránt érdeklődő közönséget, s ezúttal is egy különleges csemegével rukkolt elő. A "Személyiség fejlesztés felsőfokon" című könyve önmagunk és környezetünk korlátainak leküzdéséhez nyújt hasznos tanításokat. A mélyreható elméleti ismeretek mellett praktikus életvezetési tanácsokon keresztül teszi elérhetővé mindenki számára az önmegismerés, és önmegvalósítás folyamatát, valamint képességeink legteljesebb mértékű kibontakozását. Mindezt persze a beavatottak magabiztosságával és lelkesedésével teszi. Tóth-Soma László 1991-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem biológia-kémia szakán. Biológus, majd természetfilozófus pályája végül a keleti filozófiák és szemléletmód felé fordult. Számos indiai tanulmányútja után 1998-tól a kalkuttai Rabindra Bharati University-n hindu vallásfilozófiát és védikus pszichológiát tanult, ahol 2003-ban filozófia doktorátust (Ph.D) szerzett. Lelki tanítómestere kérésére tolmácsolja ezt az ősi, de talán napjainkban még inkább aktuális tudományt a nyugati társadalmakban élő emberek számára.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!