TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Szervezetek új gazdagsága: a menedzselt tudás

: Szervezetek új gazdagsága: a menedzselt tudás

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

KJK-Kerszöv

Kategóriák:

Pszichológia Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

291 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632245997

tartalom:

˝A szervezetek új gazdagsága a menedzselt tudás elméleti keretet ad ahhoz, hogy miként kell az üzleti stratégiákat kialakítani a nem dologi eszközök alapvetően a tudás előtérbe helyezése érdekében. A könyv iránymutatásait felhasználva a vezetők megtanulhatják, hogyan azonosítsak vállalatuk tudásvagyonának mutatóit alkalmazottainak tehetségét és erejét, ügyfeleinek támogatását es érdeklődései, valamint beszállítóinak megbízhatóságát és leleményességet. Sveiby részletesen hogyan használjuk es merjük hatékonyan ezeket a "rejtett" eszközöket, s azt, hogy hogyan ellenőrizzük őket a pénzügyi siker érdekében. A WM-data ről, a Skandia AF5-ről vagy a Celemirol szóló vállalati esettanulmányok olyan szervezeteket mutatnak be, amelyek már kidolgoztak rendszereket az immateriális javak mérésére, és az eredményeket nyilvánosságra is hoztak Ezek a példák mintául szolgálnak, amelyek segítségével a vezetők növelhetik vállalatuk jövedelmezőségét és biztosíthatják cégük hosszú távú szervezeti sikerességét Karl Erik Sveiby jelenleg a Queensland University of Technology (Brisbane, Ausztrália) vendégkutatója, tudásmenedzsment vezető személyisége. ˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!