TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Szervezeti formák és vezetés

: Szervezeti formák és vezetés

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szervezet - Vezetés - Stratégia

Terjedelem:

262 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963222972x

tartalom:

"A vállalatok életében az 1990-es években bekövetkező változások - pl. privatizáció, piacok átrendeződése, új versenytársak megjelenése - a legtöbb esetben a szervezeti-irányítási formák változásait is megkövetelik. Gombamódra szaporodnak a divizionális szervezetek, a velük rokon konszernek és holdingok, a korábban egységes vállalatok önálló vállalkozásai. Az alkotók sorra veszik a szervezetek kialakításának elméleti-elvi alapjait, a célszerű szervezeti forma megválasztásának gyakorlati szempontjait, az irányított szervezeti egységek (pl. divízió), leányvállalat kapcsolódását a vállalati központhoz, a szervezetek vezetésének legfontosabb funkcióit. A könyv kötelező tananyag több gazdasági szakirányú egyetemen és főiskolán, továbbá haszonnal forgathatják a felső szintű vezetők, a stratégiaalkotás résztvevői, igazgatósági tagok, a vezetőképző tanfolyamok oktatói, hallgatói."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!