TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Szociálpszichológia

Szociálpszichológia

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

433 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963281424x

tartalom:

˝Kiadványunk a nemzetközi szociálpszichológiai szakirodalomból készült válogatás, amely a tudományterület jó néhány elméleti kérdését és vizsgálatát mutatja be. Ebben a kötetben a szociálpszichológia más problémái is szerepelnek, így többek között: a szociális attitűd, a személyek megismerése és megítélése, a befolyásolás társadalmi folyamatai, és a társadalmi-kulturális hatásokat őrző személyiség. A gyorsan fejlődő szociálpszichológia eredményeit közlő, igen sokrétű publikációk témaköreit igyekeztünk több oldalról megközelíteni. E kötetet azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik a pszichológia és a szociológia határos problémái iránt érdeklődnek, mindenekelőtt azoknak, akik a pszichológiai jelenségek társas-társadalmi vonatkozásairól szeretnének rendszeres ismereteket szerezni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!