TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Tűzönjárás

: Tűzönjárás

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Hunga-Print Nyomda és Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637458662

tartalom:

˝A tűzönjárás egzotikus népek misztikus szokása volt. Mára megváltozott a helyzet. Görcsösen keresünk magyarázatokat a tűzönjárás jelenségének magyarázatára, de egyetlen módszer sem segít át minket sértetlenül a tűzön. A tűzfutás olyan, mint maga az élet. Játszma, ahol mindig az egész a tét. Látni fogjátok. hogy többre vagytok képesek, mint gondoltátok, sőt mi több: mások vagytok, mint amit gondoltok magatokról. Megtanulhatjátok legyőzni félelmeiteket és kétségeiteket, hogy ne gátolhassanak többé. Félelmeitek, kételyeitek életetek végéig lesznek ugyan, de már nem fognak annyira gúzsba kötni .. ? A tűzönjárást én gyógyító és szellemi módszernek nevezem. A félelemben rejlő erőt használhatjuk fel. Olyan tettek véghezvitelére leszünk képesek melyek korábban lehetetlennek látszottak. A könyv leírja a tűzönjárás évezredek óta ismert technikáját, ahogyan azt a primitív népek gyakorolják és ismerteti a modem tűzjárás menetét is. Színes élménybeszámolók teszik teljessé a kötetet: a tűzoltó, a bőrgyógyász ugyanúgy megszólal, mint a tűzjárás oktatója vagy a háziasszony. Ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak akik hajlandók feltenni a kérdést saját maguknak: "Ha át tudok futni a tűzön. van-e még lehetetlen az életben?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!