TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Új módszer a személyiség megismerésére

: Új módszer a személyiség megismerésére

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p., mell.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A szerző immár két évtizeden át alkalmazott tesztmódszerével eredményesen tárja fel a személyiség aktuális és strukturális állapotát. Abból indul ki, hogy az egyén helyes és hibás magatartásának magva a társadalmi élet folyamán kialakult érzelmes gondolkodási és állásfoglalási sémában rejlik. Ez a "séma" az egyén és a társadalom sokrétű kapcsolatai közepette, sikerek és kudarcok, tapasztalatok hatására épül ki. Mind a harmonikus, kiegyenlített, mind a konfliktus-helyzet feltárul a vizsgálat folyamán. A vizsgált személy 60 tesztképből különbözőképpen alakítható sorozatra ad válaszokat. Az e válaszokból megrajzolható személyiségkép hitelességét a szerző a hagyományos teszteljárásokkal ellenőrizte, megbízhatóságát a korreláció és a matematikai számítások segítségével bizonyította be. A könyv nemcsak a pszichológusok, de a pszichológiai érdeklődésű szakemberek körében is érdeklődésű szakemberek körében is érdeklődésre számíthat.

leírás:

Karton tokban, 60 darab kártya-melléklettel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!