TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Viselkedésünk és lelki egyensúlyunk

: Viselkedésünk és lelki egyensúlyunk

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

214 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632429176

tartalom:

˝A lelki természetű betegségek és a környezeti stresszek közötti összefüggés meglehetősen bonyolult és nem is minden esetben nyilvánvaló. A viselkedésszabályozás törvényszerűségeit kell megismernünk ahhoz, hogy a pszichológiai problémáink és a stresszeink közötti kapcsolatot felfedezzük. Ez a könyv nemcsak a kapcsolat felfedezéséhez, hanem még azok változtatásához is segítséget nyújt. Olvasását azoknak ajánljuk, akiknek az élete valamilyen ok miatt elfogadhatatlan, akik évek óta tartó orvosi vagy természetgyógyászi kezelés ellenére sem látnak kiutat a betegségükből, akik tudják, hogy pánikbetegségben, depresszióban vagy különféle fóbiákban szenvednek, de még nem kapták meg azt a segítséget, amelyre leginkább szükségük lenne. Hasznos tanácsokkal szolgálhat azoknak is, akik emberi kapcsolataikban mindig vesztesek maradnak. Mindezek mellett a pszichológia iránt érdeklődők olyan szemléletmódot ismerhetnek meg, amely alapján sokkal hatékonyabban tudnak bánni gyermekeikkel, jobban tudnak boldogulni magánéletükben és munkahelyükön.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!