TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Vonzalmak és kapcsolatok

: Vonzalmak és kapcsolatok

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Jószöveg Műhely Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

111 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639134177

tartalom:

"Személyes világunk elemi - tehát alapvető tényeit illetően mindmáig tanulságosabban és hasznosabban forgathatjuk Platón, Goethe, Shakespeare, Thomas Mann vagy éppen Márai Sándor műveit, mint egynémely empirikus kutatásokat végző szerzőét. Tudja ezt a szerző maga is, hiszen ahol erre szükség van, világosan jelzi a szigorúan tudományos megközelítés korlátait. Amikor mások személyiségét igyekezünk meghatározni, bánjunk nagyon óvatosan a szavainkkal, figyelmeztet Csepeli, "hiszen azok mindig valami olyant igyekeznek meghatározni, ami lényegénél fogva meghatározhatatlan". A kötet számos erénye közül azért ragadtam ki épp a szerző tudósi szerénységét és saját tudománya iránti józan önmérsékletét, mert talán ez példázza a legmarkánsabban azt a honunkban is jól ismert, de vajmi kevéssé gyakorolt elvet, miszerint ismeretterjesztő munkát lehet úgy is írni, hogy az olvasót felnőttnek tekintsük. Csepeli könyve az angolszász ismeretterjesztés legremekebb példái mellé kívánkozik." (Keszthelyi András)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!