MŰSZAKI / Rádió, televízió kategória termékei
Bevezetés a rádiótechnikába

: Bevezetés a rádiótechnikába

Kiadás:

Budapest, 1955

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Rádió, televízió Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

523 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A rádió a hírközlésben, nevelésben, szórakoztatásban egyre nagyobb szerepet tölt be. Elterjedése mind több és több szakembert kíván. A rádiótudást nem lehet ellesni, nem lehet látás alapján, mint egy mesterséget megtanulni. Az elektrónok láthatatlan útjának törvényét csak szakkönyvekből ismerhetjük meg. Könyvem megírásakor mindenekelőtt arra törekedtem, hogy annak minden sorát bárki megérthesse. Ennek ellenére gondosan kerültem a terjengős elbeszélést. Az anyagot úgy igyekeztem összegyűjteni, hogy annak megtanulásával ne terheljem feleslegesen a készülék üzemét ellátó szakembert, vagy tisztviselőt. Néhány fejezetet bővebben írtam meg, hogy azok vevőkészülék üzembentartásakor, hanglemezes játszáskor, zavarelhárításkor stb., a rádiós szakembernek később is hasznos támogatásul szolgáljanak. Az alapismereteket a jó megértéshez szükséges részletességgel kellett ismertetnem, mert csak egy jól megvetett alapra lehet tovább építeni. Ezek megismerése, megtanulása teszi majd képesség a magyar ifjúságot arra, hogy hazánk fejlett rádióiparának egykor lelkes harcosává váljék. Ha ez a könyv a tanulni vágyó magyar ifjúsággal megismerteti a rádió működését, ha az ifjú magyar lelkekben felkelti az érdeklődést a rádió iránt, elértem célomat. A szerző"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!