MŰSZAKI / Rádió, televízió kategória termékei
Távközléstechnikai kézikönyv

Távközléstechnikai kézikönyv

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Rádió, televízió Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

874 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631026817

tartalom:

E kézikönyv a ponttól pontig terjedő hírközléssel foglalkozó híradástechnikai szakemberek számára készült, de munkájuk elvégzéséhez is ismereteik bővítéséhez hasznos információkat meríthetnek a kereskedelmi szakemberek is, és nagy segítséget nyújt tanulmányaikban a híradástechnikus egyetemi és főiskolai hallgatóknak is. A korszerű professzionális távközlő berendezések tervezésére és üzemeltetésére vonatkozó adatokat, nemzetközi és hazai előírásokat, szabványokat, ajánlásokat és tömör összefoglalásokat tartalmaz. A gyors áttekintést és tájékozódást számos táblázat, diagram és egyéb ábra segíti elő. Felöleli a hangfrekvenciás átvitel, a kapcsolástechnika, a frekvencia- és az időosztásos rendszerek, a mikrohullámú láncok, a rádiótelefónia, a távíró- és az adatátvitel területét. Részletesen foglalkozik ezen ágazatok méréstechnikájával, összefoglalja a híradástechnikában leggyakrabban előforduló matematikai ismereteket és áttekinti a híradástechnikával kapcsolatos nemzetközi szervezeteket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!