MŰSZAKI / Rádió, televízió kategória termékei
Távközlőhálózatok elmélete és tervezése

: Távközlőhálózatok elmélete és tervezése

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Rádió, televízió Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

463 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A különböző információk továbbítását, rendeltetési helyükre juttatását a távközlő-hálózatok teszik lehetővé. Összetettségük, a felhasználók igényeinek növekedése, a berendezések gyors fejlődése nehéz feladat elé állítja a tervező mérnököket. Fontos szerepe van a helyes rendszertechnikai szemléletmódnak, s a szerző ezt kívánja könyvében kialakítani. Nem mechanikusan alkalmazható tervezési eljárásokat ad, mivel ezeket nem is lehet az állandó változások miatt kialakítani, hanem mindenütt kiemeli egy-egy megoldás kialakításának okait, előzményeit, mérlegeli az előnyöket és hátrányokat, s megmutatja a helyes rendszertechnikai megoldás módját. A műszaki és gazdaság ikérdések, valamint a gyártás, a fenntartás és a beruházás többszörösen kapcsolódnak egymáshoz. A könyv részfeladatokon végighaladva foglalja rendszerbe a döntést befolyásoló tényezőket.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!