SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A ciszterciek alapító atyái

: A ciszterciek alapító atyái

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Márton Áron Kiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

264 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639011401

tartalom:

Mi volt a titkuk a ciszterci alapító atyáknak, hogy isten kegyelméből olyan művet hoztak létre, mely hol viharos, hol napsütötte 900 év elteltével napjainkban is szépen virágzik. Erről szól ez a történelmet megelevenítő regény, amelyben olvasás közben a 11. században élő Istentől kiválasztott alapító atyák újraélednek, hogy bemutassák nekünk, maiaknak küzdelmeiket, munkásságukat, Istenbe kapaszkodó tanúságtételüket. Eközben akaratlanul is megértetik velünk, hogy egyes fiatal férfiak és lányok miért választják még ma is egy életre a ciszterciek fekete-fehér ruháját. Könyvünket a 900 éves jubileumon túl hazánkban az is időszerűvé teszi, hogy a magyarországi ciszterci szerzeteseket szétverő kommunizmus bukása után alig, tíz csztendővel - történetükhöz méltón: nem csekély gondok közepette - ismét szolgálják az Urat ciszterci nővérek Érden és Kisimaroson, férfi szerzetesek pedig Zircen, Budán, Pécsett, Székesfehérvárott, Egerben, Baján és néhány plébánián.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!