SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A fehér ördög

: A fehér ördög

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Légrády testvérek Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalat Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Spanyol nyelv

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ragyogó Regénytár

Terjedelem:

256 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Az írás terén eddig nem értem el jelentős sikereket az életben, sőt mondhatnám, hogy az egyszerű írnok és az irodalmár között tátongó ürt nem is igen igyekeztem áthidalni. Hiszen még írnok, vagy levelező sem vált belőlem! Egy időben ugyan megcsillant előttem a lehetőség, hogy külföldi levelező leszek a Bofill és Vendrell gyapjuáru cégnél, ahol - mellékesen megjegyezve - már tizennégy éves korom óta rostokolok és ahonnan egyszer majd nyugdíjba fogok vonulni. Mivel apám nagy szocialista, beiratott az ingyenes esti munkáskurzusra, hogy kellőképpen elsajátítsam az angol és francia nyelveket. Rövid idő multán azonban, mikor már kezdtem beleélni magam a dicsőségbe és elképzeltem, milyen gyönyörűséggel fogom diktálni és gépelgetni a cég külföldi leveleit, az öreg Bofill, a cég beltagja, egyszerre csak úgy döntött, hogy nem vonul addig nyugalomba, míg fia helyettesíteni nem tudja. Így aztán én továbbra is ott maradtam a könyvelőségnél, hogy bánatomat a paragrafusokba és számsorok útvesztő zűrzavarába öljem bele.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!