SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A gyapotszedők

: A gyapotszedők

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Pantheon Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Latin-amerikai irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Kezem munkájának eredményét hordja király, elnök, milliomos... énekli Traven gyapotszedőmunkása, miközben kora hajnaltól késő éjszakáig hajladozik a trópusi napon. Furcsa, primitív világ ez, egyszerű emberek világa, akik nem ismernek egyebet, csak a munkát, illetve sokszor a munkanélküliséget és az éhezést. Életük, akár a dzsungel vadjaié: nyers és erőszakos, de színes és kalandos is. Mindig résen kell lenniök, mert aki ellanyhul, annak vége. A dzsungel törvénye az erősebb jogának alapján áll, aki gyenge: pusztuljon. Traven jól ismeri ezt a furcsa vad életet. Hosszú esztendők óta él Mexikó belsejében, néha hónapokra el-eltűnik, bejárja az őserdő rejtett indiántelepeit, a gyapotföldeket, a kisebb és nagyobb városok műhelyeit és tömegszállásait. Amit átélt, megírja; szépítés nélkül, változatlanul. Nem művész... több annál. A mai, nyugtalanvérű és szociális lelkiismeretű ember típusa. Minden könyve dokumentum és esemény.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!