SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A hét taoista mester

A hét taoista mester

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Libruna Kft.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Kínai irodalom Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638683902

tartalom:

Ez a kalandos történet a történelmi és a mondai elemek ötvözésével rendkívül lebilincselő módon a taoizmus alapelveit mutatja be. Az ismeretlen szerző tollából származó Hét taoista mester hat férfi és egy nő történetét meséli el, akik személyiségük fejlesztése során embert próbáló viszontagságokon küzdik keresztül magukat. A szereplők és tanáruk, Wang Csung-yang, mindannyian történelmi személyek. Wang mestert tartják a Teljes Valóság Iskola legnagyobb pátriárkájának, a taoizmus azon ágának, amely szoros rokonságot mutat a zen buddhizmussal. A regény egyrészt Wang tanításain keresztül, másrészt a szereplők élvezetes kalandjai révén mutatja be rendkívül elevenen a taoista filozófia és gyakorlatok magját képező tanításokat. Ewa Wong független kutató, taoista ágak követője. Több könyvet és fordítást készített a taoizmusról és a taoizmushoz kapcsolódó témákról.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!