SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A hű feleség

: A hű feleség

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Norvég irodalom Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Athenaeum Regénytár

Terjedelem:

220 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A hű feleség problémája nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Csak a rózsaszín leányregényekben vannak sírig tartó boldog, zökkenéstelen házasságok. A valóságban minden házasságnak megvannak a maga válságai, nehéz idői, élet-halál pillanatai s éppen ez adja az emberi együttélésnek komolyságát és a hűségnek hősi nemességét. Sigrid Undset, a világhírű, nagy írónő mindig az élet és valóság legmélyebb kérdéseihez nyúl regényeiben. Új munkájában is mélyen belenyúl az emberi lélekbe és emberi életbe - gazdag művészettel, páratlan asszonyi okossággal mutatva meg, mit jelent a mai házasság és a házasságon belül férj és nő szerepe. Egy házasság története ez a regény és egy nő története, aki mindvégig hű feleség marad: de hogy ez a hűség mennyi örömet és mennyi szenvedést jelent, azt Sigrid Undseten kívül kevesen tudnák ekkora művészi igazsággal megmutatni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!