SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A jó gyilkos

: A jó gyilkos

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Holland irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

219 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A jó gyilkos különös, egyszerűségében is démonikus története kitűnő írót mutat be a magyar közönségnek, mély és szuggesztív mestert, igazi írót, akire valóban érdemes felfigyelni s olyan regényt, aminő bestsellerekhez szokott korunkban ritkán akad. Anton Coolen neve csak nálunk ismeretlen. Művei régen átlépték már a holland nyelvterület határát s irodalmi értéküket Európa és Amerika egyaránt elismerte. A jó gyilkos francia kiadását Jean Giono elragadtatott, lelkes bevezetője ajánlotta a francia kritika és a közönség figyelmébe, mint igazi író művét, ki szokatlanul közel tud férkőzni az élet és a világ titkaihoz, velejükig ismeri az embereket, s írása, ha a holland paraszti élet keserű ízei vegyülnek is belé, egyetemes érvényű.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!