SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A maharadzsa barátja

: A maharadzsa barátja

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Palladis Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Svéd irodalom Ponyva

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Palladis Regénytár

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A maharadzsáról az a hír járja, hogy unja százötven feleségét, ezért Londonba kirándul megkeresni az "igazit", a fehér bőrű, sugárzóan szép, intelligens nőt. Vállalkozása sikeréhez azonban mesés kincseket is magával visz, s ebből óriási bonyodalmak keletkeznek... " - Csakhogy megtaláltalak, Helen! Már azt hittem, elrabolt az a szörnyeteg. - Ugyan, mama! Van neki százötven szultánája... - Ismerem én a férfiakat! Mindegy az nekik! Akár egy a feleségük, akár száztíz, csak azon jár az eszük, hogyan csalhatnák meg! - Biztosíthatlak mama, hogy felém sem pillantott. - Úgy? De te megnézted legalább? Milyen? - Csinos, csak kicsit kövér. - Százötven asszony mellett! Biztosan tömik. - Kicsit furcsán öltözik... és a kísérete... De miért olyan izgatott a papa? Itt jön, úgy látszik, valami fontosat akar mondani. Mr. Bowlby sietve vágott át a termen. Látszott az arcán, hogy mondanivalója van. - Jó reggelt, jó reggelt! - kiáltotta már messziről. - Gyere, gyere, John! Mi újság? - Nyugodj meg Susan, rögtön megtudod, bár szigorúan titokban kellene tartani a londoni tolvajok miatt... - Mit, John? Ellopták a százötven feleséget? - Dehogy, dehogy! Van a maharadzsának más százötven kincse is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!