SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A négy szél útja

: A négy szél útja

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Finn irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

261 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630710463

tartalom:

"Azt hittem, hogy mesét találok Lappföldön. Azt nem találtam, hanem találtam egy országot, amelynek létezéséről eddig nem tudtam. Fényképfelvételeket készítettem emberekről és állatokról. Megismertem őket, és ők beszéltek nekem az életükről. A könyvemben levő képek nem azokról a személyekről készültek, akiknek a sorsát elbeszélem. A nevek sem azonosak. Elbeszélésem más lett volna, ha történész, jogász vagy tudományos kutató volnék. De én is az igazságot kerestem. Ha egyedül vándorolsz, és sítalpon vagy rénszarvasszánon teszel-meg száz meg száz kilométernyi utakat azon a földön, és legyőzöd a lakosságnak az idegenek iránt érzett ösztönös bizalmatlanságát, ha megtanulod, hogyan kell bánni az állatokkal, és ha kibírod három tél sötétségét és dermesztő hidegét, valamint három nyár izgató világosságát, akkor úgy gondolom te is felismered a Kaskapeäivi-hegyet, és megtalálod Tavgi falut."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!