SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A rejtekhely

, : A rejtekhely

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Spanyol irodalom Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

567 p., 8 tbl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630725703

tartalom:

"A spanyol polgárháború vége, 1939. után harminc évig kellett várni, hogy az ország új urai igazi és teljes emnesztiát hirdessenek a polgárháborús politikai és katonai vétségekre. És akkor, 1969-ben valami hihetetlen dolog kezdődött el Spanyolországban: egymás után léptek ki hunyorogva a napvilágra az elaggott "vakondok", akik képtelen rejtekhelyen, gyakran évtizedekig sínylették a győztesek vérszomjas egyéni és társadalmi indulatait. Kit a családja, kit a menyasszonya rejtegetett, odúkban, padlásokon, itt-ott, ki a hegyekben, ki a föld alatt bujkált, ki rettegett, ki ügyeskedett ebben az egyenlőtlen, de halálos párviadalban, aki serénykedett, ki csak töprengett, ki megnémult, ki rögeszmés lett, kit övéinek szeretete vett körül, ki emésztő lelki-testi magányban tengett, a története - ez a lenyűgozó dokumentum, melyet kép spanyol író-újságíró állított össze - villámfénnyel világít bele egy történelmi korszak homályába, melynek emberi viszontagságait, mindennapi krónikáját semmilyen tudomány, semmilyen történelemkönyv elénk nem tárhatja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!