SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A város és a kutyák

: A város és a kutyák

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Latin-amerikai irodalom Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

477 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630775875

tartalom:

"Peruban minden felemás, és ezért minden tönkremegy. A katonák amikor bejönnek a laktanyába, piszkosak, tetvesek, tolvajok. De az ütlegek alatt kikupálódnak. Egy év a laktanyában, és az indiánból csak a sörtehaj marad"- mondja egy tiszt a regényben. De mi marad vajon azokból a gyerekekből - indiánokból, feketékből, és fehérekből - akik Peru különféle tájegységeiről, különféle mikroközösségeiből érkeznek a Leoncio Prado Katonaiskola falai közé? Sikerül-e legalább szuverenitásuk csíráját megmenteniük az erőszak mindenkit egyformára nyíró ollója alatt? Mario Vargas Llosa tollán a kadétiskola hatalmas szimbólummá növekedett, a megalázással, megszégyenítéssel, az emberi méltóság megtörésével "nevelő" iskola társadalmi rend félelmetes erejű és meghökkentő gazdagsággal árnyalt szimbólumává."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!