SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Aki átment a szivárvány alatt. (Egy barakklakó naplója)

: Aki átment a szivárvány alatt. (Egy barakklakó naplója)

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Dél-Amerika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A brazíliai Sao Paulo felhőkarcolóinak tövében, a Tieté partján áll a barakktelep, ahol egy néger asszony a szemétből kikotort füzetekbe naplót kezdett vezetni. Feljegyezte küzdelmes hétköznapjainak minden eseményét: mikor vásárolt húst a gyerekeknek, mikor jutott egy kevés zsír a levesbe. Carolina, aki guberálásból tartotta el három gyermekét, napról napra megküzdött a betevő falatért. De a kemény és gyakran hiábavaló küzdelem se törte meg erejét: nyitott szemmel járt a világban, s néhány sorba sűrítve életregényeket mond el számunkra. Carolina nem riportot írt a telepről, hiszen nem csak egyszerű látogatója, de lakója volt a barakktelepnek. Az apró-cseprő intrikák, a gyerekek játéka, az uca élete az ő egyszerű szavakból épített, botladozó soraiban eleven színeket ölt. Egy barakklakó naplója. Inkább vallomásnak kellene neveznünk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!