SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Amalia

: Amalia

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Finn irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Hideg van. A levegő áttetszően tiszta és éles. Magas az égbolt... Az eevalai útelágazásnál Amalia felszáll az autóbuszra... Fia élénken lengeti sapkáját az elrobogó autóbusz felé... Ez a búcsú fiatalos pírt varázsol Amalia halvány arcára. Lehajtja fejét. és egy pillanatra szemét is lecsukja, mintha el akarná rajtani tekintetét. De hamarosan összeszedi magát, és megfakult kék szemével tűnődőn néz előre, ahogy valamikor apja nézte a lenyugvó napot az őszi tarlók felett." Egy film parasztasszony, az egyenes, munkáskezű, szeretetre sóvárgó, de szabadságát és büszkeségét soha fel nem áldozó Amalia búcsúzik így otthonától és eddigi életétől. Vajon mi indította ezt az élete alkonyára eljutott asszonyt arra, hogy nekivágjon az ismeretlennek? Talán elhibázta az életét? Vagy inkább a körülötte folyó élet volt elviselhetetlen? Erre ad feleletet a regény, miközben bemutatja Amalia életét, a földdel és az emberekkel folytatott szakadatlan küzdelmét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!