SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Az Antikrisztus csodái

: Az Antikrisztus csodái

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Svéd irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Családi regénytár

Terjedelem:

337 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963360852x

tartalom:

"Az írónő legjelentősebb művét kapja kézhez ezzel a könyvvel a magyar olvasó, azt a regényét, amely a "Gösta Berling" mellett legmesszibbre elterjesztette hírnevét s amelyért, a nőírók között elsőnek, a Nobel-díjjal tüntették ki. Lagerlöf ama kevés írók sorába tartozik, akik életükben már az irodalom klasszikusaivá nőttek, a közelmúltban bekövetkezett halálakor az egész világ, mint a világirodalom halhatatlanját siratta meg. "Az Antikrisztus csodái" merész könyv, a legendák hangján szólal meg, de a mai élet problémái felé közeledik, amikor a keresztényes mozzanatokban, érdekes s költői erővel rajzolt alakokban gazdag meséje a múlt század Olaszországába vezet, a szenvedély hit földjére, nemes jellemek és lappangó babonák közé, mondákat idéz fel, hívők és szakadárok harcát játszatja le előttünk - kevés regénye van a modern irodalomnak, amelyben ennyi mozgalmasság lenne, ennyi magávalragadó regényesség s ily tiszta költészet. Regényében szépség, titokzatosság találkozik a bűnügyi történetek bonyodalmaival, nincs fejezete, amely végképp ne vonná igézete alá az olvasót. A regény az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb magyar könyvsikere volt, új kiadását azzal a meggyőződéssel jelentettük meg, hogy vele a mai regényírás egyik legkiemelkedőbb alkotása fogja meghódítani az olvasók ezreit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!