SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Az Aramath titka. Lángoló Szél

: Az Aramath titka. Lángoló Szél

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2002

Kiadó:

Geopen Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

285 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639093599

tartalom:

˝A Nagyhatalom uralmát megdöntő manth nép maradéka a Hath család vezetésével útra kel a messzi hazába. A próféta Ira Hath-nak is csupán sejtése van arról, hogy merre lehet, gyengülése az egyetlen jelzés, hogy közelednek az általa megálmodott úti célhoz. Ő is tudja, mindenki más is, hogy küldetése elemészti. A Hath családot nyomasztja csak igazán a vállalkozás nagy ellentmondása, az ő reményüket árnyékolja a legsötétebb balsejtelem. Hiszen nemcsak árvaság vár rájuk, az ikerpár is válni készül egymástól. Bowman elszántan készül küldetésére, amely a dalnok néphez szólítja: arra számít, nem tér vissza soha többé. Kestrel számára elképzelhetetlen az élet édesanyja és Bowman nélkül. Egyetlen vigasza, lelki támasza az ezüst hang, amelyet Aramanth pusztulása óta madzagon visel a nyakában. Több mint szép emlék vagy talizmán: a helyzet kulcsa...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!