SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Az asszony és a majom

: Az asszony és a majom

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Dán irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

236 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635488696

tartalom:

"Különös emberszabású majmot fognak el Londonban. A "zsákmányt" átadják az állatkertnek. Az állatkert igazgatója Erasmus névre kereszteli, és a saját kerti házában rejti el. Madelene, az igazgató gyönyörű dán felesége itt látja meg a majmot, "aki" ember módjára viselkedik: mélyen az asszony szemébe nézve, hódolattal nyújt át neki ajándékul egy barackot. Madelene, aki tudja, milyen tervei vannak férjének a majommal, rádöbben, csak ő tudja megmenteni. Így indul kettejük kalandos szökése - és különös szerelmük története. Madelene számára a majom nem csupán a szerelemben, társként is tökéletesebb, mint karriervágytól megszállott férje. Villámcsapásként éri a felismerés: Erasmus nem az emberszabású majmok egy példánya, hanem az evolúciós fejlődésben az ember után következő, az embernél magasabb rendű egyed. Megjelenésével megkérdőjeleződött az ember fölénye a többi lény fölött. Az 1957-es születésű dán író Smilla kisasszony hóra vágyik című világsikerű, azóta megfilmesített regényével lett egy csapásra korunk egyik legtöbb nyelvre lefordított szerzője. Ez a regénye szintén világsiker."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!