SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
Az idegenlégió

: Az idegenlégió

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Révai Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

242 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az idegenlégióról rengeteg mendemonda él a köztudatban, riportokban és könyvekben sok fantasztikus történetet olvashatunk róla, olyan hű és meglepő képet azonban senki nem adott még erről a különös alakulatról, mint Paolo Zappa ebben a remek beszámolójában. S minden sora hiteles! Csaposlegénynek állt be a légió egyik kantinjába, s egy mozgó hadoszloppal több mint kétszázötven kilométer mélyen nyomult be a sivatagba. Inkognitóját sikerült mindvégig megőriznie. Nem útleírást ad, hanem emberi sorsokat ábrázol, elbeszélése ezért válik minden regénynél izgalmasabbá. Föltétlenül tárgyilagos, hőseinek életében éppen úgy észreveszi az örök emberit, mint az időszerűt; ezért hat ábrázolása az irodalmi élmény erejével. Nemcsak az idegenlégió szervezetét, furcsa világát ismerjük meg, hanem a legionáriusok lelkét is; az ő hősei nemcsak vakmerőek, hanem emberek is: szívük is van."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!