SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Budapest

: Budapest

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Athenaeum 2000 Kiadó Kft.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Latin-amerikai irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

156 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639471771

tartalom:

"José Costa tehetséges ghost writer, aki tehetős dilettánsok megbízására ír könyveket, miközben a névtelen írók kongresszusát látogatja szerte a világban. Egy ilyen utazás során ragad le Budapesten, ahol pártfogója is akad, a csinos Kriska, aki magyarul tanítgatja. Néhány hónapig tartó kicsapongás után Costa visszatér Rióba, ahol egy német bevándorló unalmas emlékezéseiből ír sodró lendületű könyvet, ami nagy sikert arat. Még Costa felesége, a gyönyörű tévébemondó is a németnek hízeleg. Az önérzetében megbántott bértollnok világgá megy, és aki világgá megy, az előbb-utóbb Budapesten köt ki. Kriska karjaiban vígasztalódva elsajátítja az ördögien nehéz nyelvet, majd kötetnyi verset ír egy kiégett magyar költő neve alatt. Otthon zsizseg a bossa nova, itthon sír a hegedű, és Costának választania kell Rió talmi csillogása, és a búbánatos magyar valóság között."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!