SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Dzsessz-dobbal a világ körül

: Dzsessz-dobbal a világ körül

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

252 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Állok a tavaszodó budapesti utcán, a langyosan záporozó déleelőtti napsütésben és hunyorgok. Még mindig nem szokta meg a szemeem ezt a nagy, vakító világosságot! Világéletemben éjszakai ember voltam és íme, most a háború fölöttem is megsuhozgatta szörnyű varázspálcáját: jámbor, nappali életet élő nyárspolgárrá változtatott. Azóta megszakítás nélkül felfedező úton vagyok... Nagyon ritkán láttam még életemben a délelőtti utcát. Most aztán éppen elég részem van benne... és egészen érdekesnek találom. De az éjszaka azért szebb! 

Nappal sietnek az emberek... nyüzsögnek, tolakszanak.. futnak valami távoli, ismeretlen cél után... Vagy talán ismerik is ezt a célt? Mindenki nyugodt, kellemes életet kíván biztosítani magának.. boldog akar lenni!... [...] 

... az éjszaka, amelyet mindenki a maga hite, meggyőződése és életfelfogása szerint tart bűnösnek, léhának vagy - gyönyörűnek, könnyebben osztogatja a boldogságot, mint a józan, rideg, sőt kegyetlen nappal. Ha lement a nap, nem kell futni a boldogság után... az éjszaka maga kínálja fel. az éjszaka meggyógyítja a sebeket, amelyeket a nappal józan világításában kaptál, amiközben a boldogságot hajszoltad!"

leírás:

A kötése laza.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!