SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Egy komisz kölök naplója

: Egy komisz kölök naplója

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1920

Kiadó:

Uránia Könyvkiadóvállalat

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Humor Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Hű, a teremburáját! Csak meg ne tudja a tisztelt tanári kar, hogy egy hamisítatlan, belevaló, átkozott, ebadta komisz kölyök - regényhős is lehet! Márpedig ennek a könyvnek a lapjain ez történik! Hakker Bandi válogatott csibészségeinek igaz történetét tartjátok a kezetekben! És hogy a tanároktól se féljetek, elárulhatjuk: az ő gyermekkoruk legkedvesebb olvasmánya volt az Egy komisz kölök naplója. Ma is jót nevet mindenki, aki csak olvassa, mert a buta ember mindig nevetséges is. E könyv hőse pedig... hm... hogy is mondjam? Kissé buta... Vagy kaján? Az biztos, hogy a szíve, a bátorsága a helyén van, csak az eszét veszti el néha! Az ilyesmi aztán nemcsak mókás, hanem lélegzetelállítóan veszélyes kalandokba is sodorja őkelmét. Nem rajta, hanem a szerencséjén múlik, hogy éppen megússza viselt dolgait. Az még dicséretes, hogy naplót vezet - különben hogyan is olvashatnánk róla! -, de ez már mégiscsak sok, hogy ilyen csapnivalóan tudja a helyesírást. Versenyt kéne hirdetni, ki talál több hibát egy-egy oldalon!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!