SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Foglyok angyala. Képek Wrede Matild életéből

: Foglyok angyala. Képek Wrede Matild életéből

Kiadás:

Budapest, 1941

Kiadó:

Az "Evangélikus Élet"

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Foglyok angyala! Ezt a gyönyörű jelzőt legelőször egy áldott emlékezetű angol asszony, Fry Erzsébet alakja köré szőtte oda az élet elesettjeinek, a bűn sebesültjeinek, a társadalom szemétdombjára hullottaknak, a raboknak szíve hálája. De nem kevesebb joggal ragyog szelíd dícsfényként a finn Wrede Matild bárónő szőke feje körül sem. Mindketten csodálatos látomás, nehéz, de annál felségesebb küldetést nyertek Krisztus követésében. Olvastam valahol egy délafrikai város hatalmas szemétdombjáról, amelyben egy nap gyöngyszemnyi nyersgyémántot találtak. Mikor ennek híre futott, néhány szegény ember jogot szerzett és nekiállt, hogy átkutassa az egész szeméttelepet. Józan eszük után indulva azt mondották, az a gyémántdarabka nem kerülhetett a szemétbe másképp, minthogy valami különös nevű afrikai madár, amelynek a mi szarkánkéhoz hasonló a természete, szedte össze a gyémántbányák tájékán és hullatta oda játszódás, kergetődzés közben. S akkor találhatnak ott többet is. És vissza nem riadva szennytől, bűztől, rothadástól, tíz ujjukkal morzsolták át az egész szemétdombot. Találtak is gyémántot egész zacskóra valót...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!