SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Hallja a te szolgád

: Hallja a te szolgád

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Svéd irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Norrlandban játszódik Sara Lidman regénye, messze fenn Északon, a civilizációtól és "Svédországtól" távol, az éhínséges kemény telek, gyér lakosságú kis tanyák, a köves és lápos földek, az embertelenül kemény munka és a babonás, hosszú éjszakák vidékén, a múlt század hetvenes éveiben. Biblikus nyelven megírt, néprajz ihletésű története egy kis közösségnek: az emberi összetartozásnak és egymásrautaltságnak. Valójában portrék és epizódok sorozata: az elzüllött diák, aki orvosa és tanítója a falunak, a bibliai pátriárkát idéző gazdag paraszt, a falu szegényei, akik az éhhalál küszöbén is védelmezik függetlenségüket és emberi méltóságukat, a falu fiataljai, akiknek életöröme Norrlandban is legyőzhetetlen, a messzi és kopár Északon, ahol mindig és mindenkkor jelenvaló a természet embertelen és ellenséges szépsége.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!