SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Hanna

: Hanna

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Finn irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

47 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630736845

tartalom:

"Ennek a bűbájos kicsi történetnek oly egyszerű a meséje, s oly illanó varázsú, mint a világirodalom legtöbb nagy alkotásáé: félő, ha óvatlan kézzel nyúlunk hozzá, letörlődik róla a hímpor. A múlt században játszódik, a messzi északon, egy régi udvarházban. Az idős papnak szép ifjú lánya van, a lánynak kérője is akad, a módos tiszttartó személyében. A lány, Hanna, már-már igent mond, ám ekkor vakációra érkező bátyja kíséretében betoppan egy ismeretlen fiatalember, s megjelenése váratlan fordulatot hoz. A műnek nem is elsősorban a cselekménye, hanem üde hangulata, friss életképei, a finn vidék atmoszférájának világítóan tiszta megelevenítése adja meg értékét ma is, s a tündöklően természetes, könnyedén csevegő hexameterek oly olvadó és könnyű édességgel áradnak, akárha prózában olvasnánk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!