SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei

: Holdfényben a Csaliskur

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Török irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

145 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Kinek és hogyan ír, vagy még inkább, hogy mit írhat meg ma egy író Törökországban - ezt veti fel Haldun Taner kisregénye. Az író egy érdekes formai kísérlet keretében játékosan, de ugyanakkor keserű gúnnyal ad választ a felvetett kérdésekre. Egy tehetséges fiatal író első megjelent írásának nem mindennapi történetén keresztül pellengérre állítja a talpnyaló kritikát, a megfizetett sajtót. Nem menekül azonban az olvasó sem: Taner maró gúnnyal jellemzi és teszi nevetségessé a félművelt sznobokat, a szakbarbárt, a mindenáron szórakozni kívánó olvasót és azokat, akik az irodalomban is csak az érzéki élvezeteket keresik. A Holdfényben a Csaliskur egy bérház életének egy estéjét írja le, de a kisregény egyben fényt vet az egész ország életére is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!