SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Így látta Barney

: Így látta Barney

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

571 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Az öregedő Barney Panofsky nekilát megírni az élettörténetét, hogy megcáfolja azokat a "gyalázatos hazugságokat", amelyeket hamarosan megjelenő memoárjában egy régi ismerőse állít róla. Barneyt, aki egy szappanoperákat gyártó filmtársaság, a Teljesen Felesleges Produkciók Kft. dúsgazdag tulajdonosa, nem könnyű szeretni és elviselni. Mértéktelenül iszik, elalvás előtt egyik hajtani tanárnőjéről fantáziál, bárkit habozás nélkül megsért, már a második feleségével tartott esküvője napján beleszeret a leendő harmadikba, és sokaknak - néha neki saját magának is - meggyőződése, hogy ő ölte meg a legjobb barátját. "Önéletrajzában", szereplők és közjátékok e shakerspeare-i kavargásában fel-felbukkan és helyszínné válik Párizs, New York és London kozmopolita világa, de a fő helyszín mégis az ezekhez képest provinciális kanadai nagyváros, Montreal. Barneyt egyre gyakrabb an cserbenhagyja az emlékezete, mulatságosan, majd egyre ijesztőbben összekever mindent és mindenkit, miközben alaposan a helyükre teszi hajdani barátait, üzlet - és ellenfeleit, három feleségét, gyerekeit és az egész világot. Minden hibája ellenére végül mélységes rokonszenvet érzünk ez iránt a szörnyűséges és szörnyűségesen szeretetreméltó ember iránt, aki sohasem volt hajlandó komolyan venni ezt az abszurd életet, aki egy egész könyvet szánt az ellenkezőjének megkísérlésére, mégis úgy hiszi, hogy ezen a földön soha senki sem képes megérteni a másikat.

leírás:

A könyv egy része megázott

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!