SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Indián vér

: Indián vér

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Latin-amerikai irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

335 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Új szelek kelnek szárnyra az Andok lejtőjén... Tumi, az indián paraszt, akit keserves sorsa elűzött földjéről, elszakított családjától, úgy érzi, hogy az új áramlat végre megnyitja az utat az emberibb élet felé. Öröm ragadja el az évszázadok óta nyomorra, szolgaságra kárhoztatott indiánokat - "miénk a föld!" - s a megalázottak, a meggyötörtek félelem nélküli életről, biztos betevő falatról ábrándoznak. Tumi és népes családja is örömmámorban várja az ígéret beteljesedését, de a várakozás egyre hosszabbra nyúlik. Az élet hamarosan megtanítja őket, hogy a tétlen várakozás nem vezet célra. Álmaik csak akkor valósulhatnak meg, ha összefognak és szervezett harcra kelnek jogaikért. Tumi elesik ebben a harcban, de példája világító fáklyaként mutatja az utat indián testvéreinek. Jesús Lara Tumi életén keresztül megrázó erővel ábrázolja a quechua indiánok kegyetlen sorsát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!