SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Kert, hamu

: Kert, hamu

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Dél-szláv irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

226 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Az emlékezés könyve ez, az elmúlt Árkádia képét rajzolta meg Danilo Kis, fiatal jugoszláv író, elénk varázsolta azokat, akik ezt az Árkádiát évtizedekkel ezelőtt benépesítették. Neki is megvan a madeleine-je: az istállószag, a száraz fű illata, amely elindítja benne az emlékezést. És jönnek, sorakoznak az emlékképek, a homályból, ködből jelennek meg előttünk a regény hősei: a Sam család tagjai, és egy világ, melyben Samék új Ahasvérokként bolyonganak. Vonaton, kocsin, szánkón utaznak, mert menni kell, s ha valahol megtelepednek pihenni, akkor kísértetek nyugtalanítják őket. Mert a XX. század Árkádiájában nincs béke, nincs nyugalom. Árkádiában üldözők vannak és üldözöttek. És Samék azok közé tartoznak, akiket mindenkor és mindenhonnan elűznek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!