SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Kettő a kislány

: Kettő a kislány

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1946

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

156 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A nyápic kimenősök.
- És akkor volt az a hajótörés és az édesapám meg az édesanyám a vízbe fulladtak, - mondta Tony Martin halkan. - Porth Elizabethnél. De Mr. Maplestone, Muriel édesapja a hajón volt és megmentett bennünket, az ikertestvéremet meg engem. Akkor csak három hónaposak voltunk. És ezért akarok mindig barátságos lenni Muriel Maplestonehöz, az ő lányához. Hiszen értitek. Tony és én mindent Maplestonéknak köszönhetünk.
- De hiába, mégsem szereted Murielt, - mondta Renée Landru, a francia lány. - És különben is, csúnya is, meg buta is.
- Nem is mondtam soha, hogy szeretem. De olyan különös véletlen, hogy egyszerre kerültünk ide a St. Jane-intézetbe és mondhatom, nagyon szeretném megszorítani az édesapja kezét, amiért megmentette az életemet és Tobyt is. Azóta sohasem volt Angliában, de jövőre hazajön Afrikából és akkor ide is eljön és végre valahára megköszönhetem neki, - mondta Tony vidáman. - És addig majd csak megleszek valahogyan Muriellel.
A néhány percnyi pihenőt felhasználva, összebújva beszélgettek hármasban, Tony, a barátnője, Jill és a rajongója, Renée és buzgón gyúrták a plasztilint.
Tony, miközben egyre csak a felügyelőre gondolt, eszébe jutott az a régi viharos, zivataros éjszaka, az a jóságos, erős kéz, amely megmentette őt és az ikertestvérét és szórakozottan, önfeledten Muriel fejét kezdte formálni a plasztilinből."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!