SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Kishúgom született

: Kishúgom született

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Svéd irodalom Ifjúsági Könyvkukacok és könyvpillangók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

39 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631127583

tartalom:

"- Mit gondolsz, miért nőtt meg ennyire a hasikám? - kérdezi Kallét anyukája. - Biztosan túl sokat ettél - vélekedik Kalle. - Szó sincs róla, nem ettem túl sokat. - Akkor hát miért lettél ennyire kövér? - csodálkozik a kisfiiú. - Azért, mert egy kisbaba rejtőzik benne - árulja el a titkot anyukája. Kalle meglepődik. Erre aztán sohasem gondolt volna. - Mit szeretnél inkább, kishugit vagy kisöcsikét? - kérdezi anyukája. - Én öcsit akarok, akivel azután futballozhatnánk - válaszolja Kalle. Néhány hét múlva megszületik - Marika. Kalle eleinte nagyon megértő, azután nagyon gonosz lesz anyukájához és Marikához, hiszen a kishúg olykor fontosabb személyiség, mint az ötéves kisfiú. Nehéz időszak ez Kalle számára, de amikor Marika először szólítja a nevén, olyan elégedett és boldog lesz, mint eddig még soha. A svéd írónő bájos történetét Zimborás Gabriella fordításában és Kovács Péter művészi illusztrációival jelentetjük meg."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ft helyett -50% 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!