SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Kislord

: Kislord

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Polar Alapítvány

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Norvég irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

303 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630383853

tartalom:

˝Egész alakjában volt valami éteri, és mégis - a tanítónő számára érthetetlen volt maga a jelenség - valamiféle kegyetlenség rejtőzött kifinomultsága mögött.˝ A kis Fauntleroy lord után Kislordnak becézett, különleges szépségű és kiemelkedően tehetséges, ám sötét hatalmakkal játszó kamasz sorsát követhetjük nyomon a norvég Johan Borgen e sokszínű regényében, melyért írója megkapta a ˝Kis Nobel˝-nek nevezett Északi Irodalmi díjat. Johan Borgen 1902-ben született Oslóban. Szakítva nagypolgári családja tradícióival, 21 évesen újságíró lett, és a háború alatt illegális ellenálló tevékenységet folytatott a németek ellen. A Kislord trilógia a háború utáni norvég írónemzedék kiemelkedő alakjává avatta.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!