SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Kollégiumi lányok

: Kollégiumi lányok

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Sajtó Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

328 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Riportregényt tart kezében az olvasó, amely a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészkara néhány kollégistájának életébe nyújt bepillantást. Kilenc fiatal lányt ismer meg és mutat be közelebbről a riporter. A felszín mögé pillantva kutatja a kollégista lányok gondolkozásának, életének mozgatórugóit, feltárja családi körülményeiket, legtitkosabb vágyaikat, terveiket. A kötet lapjain - az elsőtől az utolsóig - jelen van a riporter is. Elárulja a kollégisták kifaggatására elkészített terveit és azt is, milyen sikerek, milyen kudarcok érik a beszélgetések, az "anyaggyűjtés" során. A jól gördülő, érdekes olvasmány lapjain tehát a szerző az olvasót beavatja a riporteri munka legrejtettebb műhelytitkaiba, a lányok sorsán kívül érdekeltté tesz saját munkájának sikerében is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!