SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Mint egy rossz sípon

: Mint egy rossz sípon

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Latin-amerikai irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

245 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"No lám, mily becstelen eszközzé akartok ti tenni engem. Játszani akarnátok rajtam... A keservét! azt hiszitek, könnyebb énrajtam játszani, mint egy rossz sípon?..." Ezek Shakespeare, Hamlet és Arany János szavai. Sergio Pitol, a mai mexikói próza egyik legmeggyőzőbb tehetsége ezek közül metszi ki regénye címét, és arra utal velük, hogy milyen kényes vállalkozásra indulunk, ha egy jellem, egy személyiség legmélyére akarunk hatolni. Pedig ő éppen azt akarja. Ráadásul úgy, hogy hőse - Mexikóváros, New York, London, Róma, Barcelona, Belgrád és Dubrovnik fényeit és árnyait felidéző - életútján ne csak egy ígéretes, de elkallódó művész kudarca, hanem a mexikói művészetértelmiség egyik - bizonyára történelmileg és környezetileg is meghatározott - sorsváltozata és alighanem minden idők alkotáslélektani drámája is elénk táruljon.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!